Bemutatkozás

Több mint tíz éves tapasztalattal áll partnerei rendelkezésére a csővázas technológiák tervezése,építése és forgalmazása területén.Raktárterületünk ma már meghaladja az 1200 m2-t, állandó raktárkészleten tartunk 10 000 darabfeletti cső mennyiséget és összekötő elemink mennyisége is meghaladja 200 000 ezer darabot.

A folyamatos fejlődés lehetővé tette, hogy a piac elvárásainak megfelelően, fejlesztésre kerüljenek újabb és újabb termékek, melyek lehetővé teszik az innovatív megoldásokat.A fejlesztéseknek és az újabb termékek bevezetésének köszönhetően ma már elmondhatjuk, hogy a piacon az egyik legszélesebb portfólióval és Európa szinten is jelentős raktárkészlettel rendelkezünk.


Rövid leírás a csővázas technológiáról

A csővázas rendszer felhasználásának számos területét ismerjük a gyártóipar területén.Raktározástól a gyártósori kiegészítőkön keresztül, akár a komplett gyártósor kialakításáig.A rendszer, különböző elemekből, csövekből, összekötő elemekből, görgősorokból építhető össze.

Az elemek könnyen összeszerelhetők és az ezekből elkészített állványok, polcok, gyártósori kiegészítők könnyedén átalakíthatók, optimalizálhatók. Minden esetben az igényeknek megfelelően kialakítható egy polcrendszer, gyorsan, egyszerűen és költséghatékonyan átalakítható, jelentős anyagveszteség nélkül termékváltás esetében is.

Amit a csővázas rendszer biztosít Önnek: